.

MI SEGÍTÜNK ÜZLETI & MAGÁNÉLETI CÉLJAID ELÉRÉSÉBEN:

.

Bagó Tünde

utazási rovat szerző

Olyan szakmahalmozónak tartom magam, aki a sok érdeklődési területe “áldozata”, de határozottan élvezem. Művelődésszervező, médiamenedzser és történelemtanárként végeztem, majd jogász és európai szakjogász lettem. Mindegyik területen dolgoztam, de a szívem mindig az újságíráshoz,  a kultúrához húzott igazán. Több, mint 5 éve írom a blogomat, az Élet sója blogot (eletsoja.cafeblog.hu), ahol utazási, gasztronómiai, kulturális élményeimről számolok be. Jelenleg dolgozom egy, a dél-német Boden-tó környékén szerzett élményeimről szóló könyvön.

Itt olvashatsz tőlem: utazás

Becse-Csontos Dóra

Kreatív/DIY szerző

Végzettségemet tekintve geográfus, a mindennapi életben két picurral gyeden lévő anyuka, feleség, társ, barát, örök álmodozó és megalkotó vagyok. A napjainkban igen elterjedt DIY (Do It Yourself – Csináld magad!) mozgalomnak köszönhetően rengeteg ötlettel találkozhatunk, szinte nem létezik olyan tárgy vagy anyag, mely nem kaphatna új lehetőséget némi felújítással vagy átalakítással. Én magam is szeretek inspirálódni, tervezni, a tárgyakat, eszközöket kombinálni, felújítani, új külsőt és esetleg másfajta funkciót adni nekik. Szabadidőmben bútorfelújítással, átalakítással, illetve lakásdekorációk készítésével foglalkozom. www.decodorka.blog.hu

Itt olvashatsz tőlem: kreatív

Bogdán Balázs

független bankár, pénzügyi tanácsadó

Bogdán Balázs vagyok, FÜGGETLEN pénzügyi bankár. Több mint tíz éve foglalkozom különféle pénzügyi eszközökkel, befektetésekkel. Az egyetemi, majd a Bankárképzői bankmenedzser diploma megszerzését követően, szakértői pozícióban tanácsokkal láttam el sok hazai és külföldi nagybank befektetési és kereskedési (trading) osztályát. Londoni munkatapasztalatom után hazaköltözésemmel megtaláltam a küldetésem: segíteni a magánszemélyeket, illetve a vállalkozásokat anyagi biztonságuk megteremtésében, pénzügyi hátterük optimalizálásában legjobb tudásom szerint. Érdek nem köt egyik pénzintézethez sem, terméket nem értékesítek; az Ön érdekeit képviselem!

Itt olvashatsz tőlem: pénzügy

Dancsokné Jusztin Ágnes

Spanyol nyelvtanár

Mit tagadjam: imádok újítani! 2010-ben az ország egyik első magántanára voltam, aki kizárólag Skype-on tanított spanyolt. Jelenleg Magyarország egyetlen spanyol tananyag webshopját alakítom, melyhez forradalmi online videós tanfolyamokat készítek. Nézd meg te is, tanulj velem spanyolul bárhol a világon, 0-24! www.spanyolozzotthonrol.hu

Itt olvashatsz tőlem: nyelvtanulás

Gelei Anett

Önismereti és személyiségfejlesztő tréner, lifecoach

Végzettségemet tekintve angol tanár vagyok. Néhány évvel ezelőtt azonban, egy krízisnek köszönhetően, sikerült rátalálnom arra a hivatásra, amelyet azóta is a küldetésemnek érzek. Elköteleztem magam egy életre amellett, hogy segítsek az embereknek egy boldogabb, gazdagító életet élni.

Az írás számomra az önkifejezés, továbbá az öngyógyítás egyik módja. A bejegyzéseimet a saját tapasztalataim ihlették. Számomra sokat jelentett mindig is, hogy kiírhattam magamból a fájdalmaimat, a nagy leckéket, amiket az élettől kaptam.

Hiszem, hogy a problémák és a krízisek valójában JÓ dolgok, hisz segítenek kimozdítani minket a “komfortzónánkból”, s a legyőzésük által gazdagodunk tapasztalatokban, bölcsességben, és tudásban. www.geleianett.hu

Itt olvashatsz tőlem: életmód, karrier

Harmati Orsolya

kommunikációs szakember, coach

Végzettségeimet tekintve kommunikációs szakember és coach vagyok, jelenleg pedig mentálhigiénét hallgatok a Debreceni Egyetemen. Főállásban képzési vezetőként dolgozom, emellett pedig egyéni- és csoportos foglalkozásokat vezettek, illetve coachingot oktatok.
Bátran mondhatom, hogy a hobbim mára már a hivatásommá vált. Hiszem és tudom, hogy minden folyamat sikeres és célravezető, ha őszintén, tiszta szívvel és kellő nyitottsággal vágunk bele! Munkám során ezzel a szemlélettel támogatom a hozzám forduló személyeket és szervezeteket, annak érdekében, hogy kihozzák magukból a legtöbbet.

Itt olvashatsz tőlem: karrier

Kurtán Klára

karrier-tanácsadó, a beépített ember

15 éves HR vezetői és kiválasztói tapasztalatom van, Ez idő alatt több ezer önéletrajzot olvastam, és válogattam, és több száz állásinterjút bonyolítottam le.

Több mint 5 éve trénerként és tanácsadóként százaknak segítettem új állást és munkát találni. Klienseim között voltak egyetemisták, középvezetők, könyvelők és szerelők is.

Mint tapasztalt HR-es tudom, hogy mit várnak a multik vagy a kisvállalkozások. Megosztom veled a belső titkokat, ami alapján a HR-esek választanak.

Itt olvashatsz tőlem: karrier

Lindák Linda

Pszichológus, párkapcsolati coach

Eredeti végzettségem szerint középiskolai tanár vagyok, tehetségfejlesztő szakvizsgával rendelkezem. Pszichológus diplomámat 2006-ban szereztem. Évekig pszichológiát tanítottam, önismereti csoportokat vezettem. Jelenleg elsősorban párkapcsolati tanácsadással foglalkozom – 2016-ban hoztam létre a Párterápia Debrecent.
Azt vallom, hogy a legtöbb házasság megmenthető, ebben igyekszem segíteni a hozzám fordulóknak is.

Loboncz Dávid

Személyi edző

Személyi edzőként igyekszem minél több embernek egyengetni az útját az egészségesebb és teljesebb élet felé. Hiszek benne, hogy a fittebb életmód és minden ami ezzel jár bárki számára elérhető és olyan pozitív élménnyé varázsolható ami egy életen át leköt és rabul ejt.

Itt olvashatsz tőlem: életmód

Novák Péter

okleveles táplákozástudományi szakember

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán mesterképzésen szereztem.Egyéni vállalkozóként táplálkozási tanácsadással, személyre szabott étrend készítésével és sporttáplálkozással foglalkozom. Célom, hogy minden hozzám fordulót kivezessek a „táplálkozási labirintusból”.

Itt olvashatsz tőlem: életmód

Palla Júlia

DIY/kreatív szerző

Diplomás szociális munkás vagyok, amelynek tanulása és gyakorlása közben is mindig különösen fontosnak éreztem a ventilációt. Így találtam rá az alkotás örömére nagyjából 6-7 éve, amely azóta is a legjobb lehetőséget nyújtja számomra a kikapcsolódásra, a szórakoztató tanulásra, fejlődésre, a bennem lévő egyediség kibontakoztatására, és ha a kreatív tevékenység önmagában nem lenne elég kincs, a folyamat végén egy egyedi használati vagy dekorációs tárgy is a jutalmam, amellyel személyes környezetemet gazdagíthatom vagy megajándékozhatok vele valakit. A tárgyak elkészítése mellett az élet minden területén, tevékenységében kreatív megoldásokra törekszem; nyitott és kíváncsi természet vagyok széles érdeklődési körrel, aki nem szereti magában tartani ötleteit. A kreativitás egy kaland, egy élmény, amit vétek lenne nem megosztani másokkal.

Itt olvashatsz tőlem: DIY

Pataki Csilla

változás-facilitátor, karrier-coach és személyes fejlődési tréner

Húsz éven át dolgoztam emberi erőforrás menedzsment tanácsadás és tréning területén, Magyarországon és Európa további 5 országában; több mint 15 nemzetközi felnőttképzési projektben vettem részt. 2009-ben kezdtem belekóstolni a személyes fejlődés területeibe, előbb karrier-tanácsadást tanultam, majd az életviteli tanácsadás/coaching különböző területeit, és fokozatosan váltottam át erre a területre. Jelenleg elsősorban online dolgozom, és sokat utazom. Segíteni tudok személyes stratégia kidolgozásában, karrier-fejlesztésben, álláskeresésben, felnőttoktatási készségek fejlesztésében, motiváció növelésében, időgazdálkodás javításában, változások megvalósításában az élet különböző területein. www.patakicsilla.com

Itt olvashatsz tőlem: karrier

Pőcze Tímea

üzleti tanácsadó, szövegíró

Első diplomámat kereskedelem és marketing szakon szereztem, jelenleg coaching-ot hallgatok főiskolai képzés keretében. Főállásban értékesítési vezető vagyok egy nemzetközi cégnél, emellett pedig szövegírással és üzleti tanácsadással is foglalkozom.

Itt olvashatsz tőlem: www.szovegbazis.hu

Szalai Krisztián

orvos, egészségügyi tanácsadó

Orvos vagyok, munkám közvetlenül a mikroszkópos diagnosztika, de ennek ellenére, vagy éppen ebből kifolyólag az embert teljességében szemlélem. A munkám mellett orvosként évek óta tartok szexuális felvilágosító órákat iskolákban, a 12-14 éves korosztály számára. Csaknem 8 évig Tinidokiként interneten válaszoltam szexualitással kapcsolatos kérdésekre. Volt lehetőségem egy ideig a Magyar Szexológus Társaság tagjaként tanulni olyan szakemberektől, mint pl. Lux Elvira. Minden lehetőséget megragadok a betegek informálására is, mert jelentős hiányt érzek ezen a területen Magyarországon. Évekig foglalkoztam oktatással, s jelenleg is tanítok műtősnőket.

Itt olvashatsz tőlem: életmód

Szántó Hanga Patrícia

közgazdász, life coach

Egyéni és Párkapcsolati Mediációval foglalkozom. Sok sikeres munkára tekinthetek vissza, amit köszönök a Klienseimnek. Mert, hogy közös munka hozza meg az eredményeket.
Hiszem, hogy sok minden csak is rajtunk múlik. Az emberi kapcsolatok rendszerében élünk, mind a munkahelyünkön és otthonunkban. Egyik nehezebb élettér, mint a másik. Hát még ezeket egyensúlyban tartani. Ha kibillen, tudjuk meg az okát, ismerjük fel, és javítsuk meg! Ebben segítek Én.
Ne újat, ne mást, csak másképp! Gondoljuk tovább együtt!

Itt olvashatsz tőlem: család

Szendrei Ádám

független  pézügyi tanácsadó

Szia, a Pénzügyi Tudakozó weboldal vezető tanácsadója vagyok, ahol minden pénzügyi kérdésedre 24 órán belül ingyenesen választ kapsz. Ha foglalkozol a pénzügyeiddel, akkor többet tudsz kihozni az életedből, boldogabb, egészségesebb, nyugodtabb lehetsz. Ha bármi kérdésed van, fordulj hozzám bizalommal!

Itt olvashatsz tőlem: pénzügyek

Juhász Mátyás

egyetemista

Angol-olasz szakos hallgató vagyok az ELTE-n, az idegennyelvi anyagok fordításában segítek a Kommandón. Szabadidőmben vállalok magántanítványokat is, erről bővebben itt olvashattok.

Fontosnak tartom a nyelvek tanítása mellett a különböző tanulási stratégiákkal és módszerekkel való megismertetést is, melyek segítségével könnyebb lehet más idegen nyelv tanulása is.